Akşehir Güzel Sanatlar Lisesi

WEB https://aksehirguzelsanatlarlisesi.meb.k12.tr
Adres : SEYRAN MAH. SANAYİ CAD. NO 21B AKŞEHİR / KONYA
VİZYON : Öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirerek, yeteneklerini renklerle, notalarla ve çağdaş yöntemlerle yerel ve milli değerleri evrensel değerlerle birleştirmede en iyi araç olan sanat ve sanat eğitimi ile seçkin olmak ve Güzel sanatlar Lisesi dendiğinde başarılarıyla akla ilk gelen, lider okul olmak.
MİSYON : Milli Eğitim Bakanlığının amaç ve programları dahilinde; resim ve müzik alanına seçilmiş öğrencilere temel bilgi ve becerileri kazandırmanın yanında, yetenekleri geliştirilmiş, çağdaş, hür, demokratik, düşünen; özgün, sanatı yaşayan, yaratıcı ve üretken, ürettiklerini sosyal alanda aktif olarak paylaşan; sanat eserini tanıyan ve anlamlandıran, bilimsel teknik ve değerlerle eğitilmiş; özgüvenli, ülkesini ve çevresini seven, insanlara saygılı ve empati yapabilen bireyleri yetenekleri doğrultusunda yükseköğretim programlarına ve hayata hazırlayarak sanatta ülkemizi ulusal ve uluslararası platformlarda en iyi şekilde temsil edecek bireyler yetiştirerek Türk sanatının gelişimine katkıda bulunmak.
BAŞARILAR :

Isınma : KALORİFER-DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Şehir içi minibüslerle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :